"Dünyada ve Türkiye'de Otizmin Son 20 Yılı" Sempozyumu

Özel Eğitim Bölümü ile Tohum Otizm Vakfı iş birliğinde, öğrencilerde farkındalık oluşturmak amacıyla "Dünyada ve Türkiye'de Otizmin Son 20 Yılı" başlıklı sempozyum düzenlenecek. Alanında uzman isimlerin konuşmacı olacakları etkinlik, 29 Nisan Pazartesi günü 09.00-14.00 saatleri arasında Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Dr. Öğr. Üyesi Sima Mart, 2023 B. F. SKINNER Vakfı Ödülüne Layık Görüldü

Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Sima Mart, doktora tez çalışması ile Avrupa Davranış Analizi Birliği tarafından düzenlenen 2023 B. F. Skinner Vakfı ödülüne layık görüldü. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kaynak: www.europeanaba.org

“Özel Gereksinimli Bireyler ve Drama Etkinlikleri”

Özel Eğitim Bölümü tarafından, özel gereksinimli bireylerin eğitiminde drama etkinlikleri planlama ve uygulama becerileri hakkında özel eğitim öğretmen adaylarına yönelik uygulamalı etkinlik düzenlenecek. Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden Doç. Dr. Erhan Alabay'ın konuşmacı olacağı etkinlik, 26 Aralık Salı günü saat 10.00'da Küçükçekmece yerleşkesi drama dersliğinde (Z-04) gerçekleştirilecek.